Milan en Anneke

Al vaak heb ik Milan en Anneke zien lopen. Elke keer valt het me op dat het zo'n monter hondje is dat geen last lijkt te hebben van zijn handicap.

hond en baas milan en anneke
Anneke: "Dat klopt, Milan is echt niet zielig. Toen hij een paar jaar geleden moeilijker ging lopen kwamen we natuurlijk bij de dierenarts terecht. Afgezien van zijn versleten heupen was Milan verder kerngezond en sterk. Onze dierenarts kwam met het idee van een hondenrolstoel. We zijn het eerst voorzichtig gaan uitproberen maar waren meteen enthousiast. Bij Hondenrolstoel is dit hulpmiddel voor Milan helemaal op maat gemaakt zodat hij er optimaal mee kan functioneren. Hij vindt het heerlijk om uitgelaten te worden."

Milan gaat nu dus met een oog verder vrolijk door het leven. Het lijkt hem niet te deren.

"Milan is nu dertien jaar en nog steeds goed gezond. We hebben vaak veel bekijks. De meeste mensen reageren positief omdat ze zien dat Milan er goed uitziet en geniet. Als we in Italië zijn wil iedereen met hem op de foto. Eén keer stonden ze zelfs in de rij, toen had ik Milan in de rugzak. We nemen Milan gewoon overal mee naar toe en hij vindt het allemaal prima. Helaas heeft hij in juni een ongelukje met zijn oog gehad. Het netvlies bleek beschadigd en het oog was niet te redden. Dat was natuurlijk wel even een zorg maar Milan heeft zich gelukkig prima hersteld."

Milan gaat nu dus met één oog vrolijk verder door het leven. Het lijkt hem niet te deren.

hond en baas milan en anneke

[maxbutton id=”1″]