Emy en Henk

In de gouverneurstuin loopt Henk met Emy.
"Emy is een Maltezer van vijf. Eigenlijk wilde ik geen hond omdat je dan zo gebonden bent. Maar ja, Emy is er toch gekomen en nu ben ik echt gek met haar. Mijn vrouw zegt wel eens dat ik verliefder op Emy ben dan op haar. Ik ga nooit mee op vakantie want ja, ik blijf natuurlijk bij Emy. Ze gaat absoluut niet naar een pension hoor. En ik vind het niet erg om thuis te blijven. Ben al zoveel op vakantie geweest. Emy ziet er niet helemaal perfect uit want een oor staat rechtop en de ander hangt. Maar dat vind ik nu juist leuk. Ze is helemaal niet bang voor grote honden, daar gaat ze zo op af. Maar grappig genoeg heeft ze wel ontzag voor zo'n klein Chihuahuaatje."

hond en baas| emy en henk

hond en baas| emy en henk

IMG_9544

[maxbutton id=”1″]